Thema: BLOEMENThema: DIERENThema: LANDSCHAPPENThema: MENSENThema: MONUMENTAALThema: RECENT WERKThema: TEKENINGENThema: ABSTRACTThema: Sint Jan

Dimensionaal

Beeld van Beatrix

Beatrix in Gouden Kooi - perspexZonder Titel - perspexZonder Titel 2 - perspexMaya Tempel - Sterrenbeelden

Jaap Majoor was deelnemer aan het evenement "Beeld van Beatrix" dat van 31 januari t/m 20 mei 2013 exposeerde in Paleis 't Loo.

Koningin Beatrix - door Jaap Majoor, Laren

Op de oproep 'uw Beeld van Beatrix' kreeg de NOS meer dan 2000 kunstwerken binnen. De jury heeft 65 kunstwerken uitgekozen voor de tentoonstelling ‘Beeld van Beatrix’ in Paleis Het Loo in Apeldoorn, waaronder de inzending van Jaap Majoor. De tentoonstelling ging open voor het publiek op 31 januari, de dag waarop Beatrix 75 jaar werd.

Het thema inspireerde Jaap ook tot een portret van de nieuwe Koning.

Koning Alexander - door Jaap Majoor, Laren

Rondje Brink door Jaap Majoor

Winkelexpositie 2014 Laren

Voor de winkelexpositie 2014 in Laren maakte Jaap een "Rondje Brink". In een cirkel van blank perspex plaat zijn alle woningen rond de Brink uitgezaagd in blauw acryllaatplaat. Vijf schilderijen van woningen rond de Brink kwamen mooi tot hun recht in de winkel etalages. [Lees meer...]

Meer dimensionaal werk van Jaap Majoor

Exposition Nature et Technique

Van 7 tot 14 juli 2013 was werk van Jaap en Margaretha Majoor, Bia Maas, Els Rijerse, Ria Zwinkels en Teun de Weger te zien op de expositie "Nature et Technique" in Frankrijk aan 2 Rue La Sablonnière te Jeantes.

Exposition Nature et Technique Jeantes

Klik voor grotere illustraties