Thema: BLOEMENThema: DIERENThema: LANDSCHAPPENThema: MENSENThema: MONUMENTAALThema: RECENT WERKThema: TEKENINGENThema: ABSTRACTThema: Sint Jan

Een rondje Brink - Laren

Rondje Brink door Jaap Majoor

Winkelexpositie Laren 2014

Laren in beweging. De inbreng van Jaap Majoor bij de winkelexpositie 2014 - van 3 mei tot 3 juni 2014 - is "Rondje Brink" gemaakt in een cirkel van blank pers-pex plaat en alle woningen rond de Brink uitgezaagd in blauw acryllaatplaat. Het geheel vormt onderdeel van het "Rondje Brink" waar hij al geruime tijd mee aan het werk is. Het werk is gevat in een kubus van 60/60/60 cm, geplaatst op een onderstel zodat het kan 'bewegen'. Het onderstel is een zware houten plaat met een vierpoot van staal, voor de stabiliteit. De kubus is met een losse stalen staaf te plaatsen in de driepoot. Het geheel is 2 meter hoog.

Rondje Brink door Jaap Majoor

Rondje Brink door Jaap Majoor

Brink 7 Laren

Brink 7, Smit

Schilderijen "Rondje Brink"

De vijf schilderijen 50x37 cm, zijn van vijf woningen rond de Brink, in acrylverf geschilderd. Het zal mooi tot zijn recht komen in een winkel met grote etalage ramen b.v. Mc.gregor, gevestigd op de brink, dit komt mooi samen met mijn "Rondje Brink". De schilderijen zijn te koop, u kunt me een bod doen.

Brink 35 Laren

Brink 35, Klooster

Brink Gregoire Laren

Brink Gregoire

Brink 'Werk en Rust' van Toon de Jong, Laren

Brink 'Werk en Rust' van Toon de Jong

Brink 'Mauve' Laren

Brink 'Mauve'